Stožice brez spletne strani.


Saj nisem prva, ki je opazila to. Ampak še vseeno skoraj ne morem verjeti. Prijatelji mi ob veselem dogodku podarijo dve karti za prireditev v Stožicah. Na voščilnici piše, da karti prevzamem na blagajni. Super, kaj hoče dekle več. Vseeno se danes namenim vsaj poklicati na blagajno – za vsak slučaj. Paranoja in to. Ob jutranji kavi iščem njihovo spletno stran. Gugl na prvo mesto postavi FB stran. Ki več kot očitno ni uradna stran kogarkoli že, ki skrbi za objekte v Stožicah. Tudi na Molu so precej skrivnostni. Nikjer nobene povezave. Nekaj malega o projektu in na pol izpolnjenih predvolilnih obljubah, o zavodih in upravljanju pa ne bev ne mev. Dobro, kličem Telekomov info center. Se javi gospodič, povem, da bi rada blagajno Arene Stožice. Nakar mladič odgovori, da ima pod Areno samo bowling zadevo v BTC-ju. Okeeej, ne bi rada na bowling, rada bi informacije v Stožicah. In tu nastopi popolna tema. Mladenič ne ve, kaj so to Stožice. Kje so. Druga gospodična nato le ve, da je to novotarija ob obvoznici in mi prijazno pove, da ne premorejo telefonov oz. da jih oni še nimajo v imeniku. Svašta. Prijazna je, preveže me v Eventimovo središče v Tivoliju, kjer pojasnijo vse. Hja, potem pa še ena skrb – kako pa jutri do tja? Ker ni internetne strani, ni navodil. Katero trolo počakat, kje zaviti z obvoznice, kjer parkirati. Nič, nič, prav nič. Verjetno je to lažje, kakor priznati, da bo treba ukrasti parkirno mesto stanovalcem BS3, loviti redko vozečo trinajstico ali odšteti nekaj cekinov taksistom, ki itak vozijo brez veljavnih licenc. Šalabajzerji, res.

 • Share/Bookmark
 1. #1 avtor sergej dne Četrtek, 7 Oktober, 2010 - 07:50

  saj vem, da ni smešno, ampak me je vseeno nasmejalo.

  :D

 2. dorothy

  #2 avtor dorothy dne Četrtek, 7 Oktober, 2010 - 13:37

  fajn, vsaj nekoga :D

 3. #3 avtor Filip dne Četrtek, 7 Oktober, 2010 - 22:46

  Hm.. Upam, da ti je vseeno uspelo prit do Stožic, kart in da si v dogodku uživala :)

 4. #4 avtor Bo dne Nedelja, 10 Oktober, 2010 - 13:10

  Spletna stran, samostojna?? Pomembno je, da so na Facebooku!

  Projekt bo torej končan, ko bojo postavili spletno stran, hehe. Le kdaj bo to? Mogoče zmanjkalo denarja. Ali pa — si predstavljaš, da bi stran naročili, jo dobili oblikovano in vse, ostali pa bi neplačani oblikovalci spletnih strani?? Razjarjeni gradbinci in delavci še, itak sami Bosanci, kdo jih rabi … ops … ampak neplačani oblikovalci spletnih strani???? Sodni dan.

 5. dorothy

  #5 avtor dorothy dne Ponedeljek, 18 Oktober, 2010 - 17:46

  heh, Bo, saj se zavedam, da bentim zaradi napačnih stvari .. da je mnogo drugih stvari, ki so pri Stožicah bolj problematične .. ampak tole je pač bila osebna izkušnja, dan pa primeren za nerganje :)

 6. #6 avtor Bo dne Ponedeljek, 18 Oktober, 2010 - 18:51

  Veš, niti nisem imel v mislih, da si kratkovidna ali kaj podobnega. Brez spletne strani, osnovnih informacij na spletu so šalabajzerji, ni druge. Obenem se hvalijo z objektom biserom na tem koncu Evrope. Ampak za tiste, ki se danes orientirajo samo še prek spleta, torej skorajda ne obstaja. Malo sem obrnil na satiro, kolikor znam.

  Zadnji film, ki sem ga videl, ti bo morda prav všeč: Io sono l’amore (2009), prečekeri.

 7. dorothy

  #7 avtor dorothy dne Ponedeljek, 18 Oktober, 2010 - 19:41

  Sem dojela, da je mišljeno satirično, pravzaprav sem si kar predstavljala, kako bi izgledal protest oblikovalcev spletnih strani .. in stran stožic v stari stari html verziji :)
  Hvala za filmski namig, ravno te dni se odpravljam v Milano.

 8. #8 avtor Bo dne Ponedeljek, 18 Oktober, 2010 - 20:30

  That’s a bingo! Milano, Sanremo, pokaže kar precej.

(ne bo objavljeno)


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !